Legally Blonde [2001]

Avatar utilizator
Cipriana...
Administrator Forum
Administrator Forum
Mesaje: 425
Membru din: Dum Iun 16, 2013 9:42 pm
Localitate: Dej, jud. Cluj
Contact:

Legally Blonde [2001]

Mesajde Cipriana... » Joi Aug 01, 2013 9:33 pm

Un film de nota 10. Dupa parerea mea printre cele mai bune comedii prosibile :)


Imagine

Regia: Robert Luketic
Cu: Resse Witherspoon


Aici gasiti trailer'ul:
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.


Mai multe despre film gasiti aici:
Spoiler:
Elle Woods este blondã naturalã (o precizare foarte importantã !). Este, de asemenea, deosebit de popularã, o studentã eminentã, candidatã la Miss Hawaiian Tropic, a fost desemnatã Miss Iunie în campus, iar culoarea ei preferatã este rozul. Elle duce o viatã interesantã (a apãrut într-unul din videoclip-urile lui Ricky Martin), dar nu este nici pe departe o rãsfãtatã de bani gata – are o inimã de aur si îi este total devotatã prietenului ei, Warner.
Când Warner o invitã la o cinã într-o searã, Elle sperã cã o va cere, în fine, în cãsãtorie si îi va pune diamantul mult visat pe degetul ei proaspãt manicurat. În schimb, Warner îi reproseazã cã este “prea blondã” si “insuficient de serioasã” pentru viitoarea lui carierã de politician si o pãrãseste.
Elle este distrusã, dar nu si dispusã sã se dea bãtutã, astfel cã hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca si el.
Elle este admisã la Harvard, dar curând constatã cã e foarte greu sã fii vedetã pe Coasta de Est – sarmul ei personal si poseta roz marca Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma în lumea rigidã a studentilor la Drept de la Harvard. Dar Elle se ambitioneazã si, spre surpriza tuturor, ajunge printre primii studenti din an.
Când unul dintre profesori cautã studenti care sã-l ajute la firma sa de avocaturã, Elle este selectionatã si ajunge sã îl asiste într-un senzational proces de crimã. Câstigând respectul tuturor, Elle sfârseste prin a deveni ea însãsi avocatul apãrãrii în respectivul proces.
Twentieth Century Fox prezintă comedia Legally Blonde / Blonda de la Drept, o producţie Metro-Goldwyn-Mayer, în regia lui Robert Luketic. Scenariul este realizat de Karen McCullah Lutz şi Kirsten Smith, după romanul omonim al Amandei Brown.
Imaginea filmului este semnată de Anthony B. Richmond, iar montajul de Anita Brandt Burgoyne şi Garth Craven. Scenografia este realizată de Melissa Stewart, iar costumele de Sophie de Rakoff Carbonell. Coloana sonoră este compusă de Rolfe Kent.
Din distribuţie fac parte Reese Whiterspoon (Elle Woods), Matthew Davis (Warner Huntington), Selma Blair (Vivian Kensington), Luke Wilson (Emmett Richmond), Victor Garber (prof. Callahan) şi Jeniffer Coolidge (Paulette).]
Imagine

Mersi Ramytzu pt semnatura :* ...
Avatar utilizator
Cipriana...
Administrator Forum
Administrator Forum
Mesaje: 425
Membru din: Dum Iun 16, 2013 9:42 pm
Localitate: Dej, jud. Cluj
Contact:

Re: Legally Blonde [2001]

Mesajde Cipriana... » Joi Aug 01, 2013 9:52 pm

Astept parerile voastre :) ...
Imagine

Mersi Ramytzu pt semnatura :* ...

Înapoi la “Filme”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator